Miljövänliga fastigheter

Vår filosofi är enkel: Vi vill att vår teknik när det gäller uppvärmning med biobränsle ska vara effektiv, hållbar och samtidigt lätt att hantera.

Miljö 

Genom satsning på uppvärmning med biobränsle och andra miljövänliga och förnyelsebara energikällor kan vi möta framtiden med gott samvete. Målet med koldioxidneutral uppvärmning är att minska växthuseffekten.

I Sverige är det nära till inhemskt producerad pellets. Med korta transporter belastas miljön minimalt. Detta hjälper oss att spara energi och bidra till en bättre värld.

Uppvärmning med sol och pellets är en unik kombination av naturliga energikällor som ger ett skönare klimat, både inomhus och utomhus. Till skillnad från de flesta andra värmekällorna så finns det gott om både pellets och sol!

Tänk på miljön - för våra barns framtid!

Var denna information hjälpsam?

2 st
1 st

2019-03-05

Undvik Dymmeln i veden!

Framtidssäkra din husvärme med en ny vedpanna eller värmepump!

2018-12-05

Vedpannan- klarar även tuffa vintrar

Nu när vintern är i antågande är allt som vanligt. Värmepumpar som tappar effekt med elpatroner som slår till och ökar elförbrukningen. Elpriset går upp och uppvärmningen blir dyrare än nödvändigt.

2018-11-07

Prisvärd uppvärmning och kyla för det stora eller lilla huset!

Luftvärmepumparna MSA innehåller gasen R32 som är mer miljövänlig än andra köldmedier. MSA fungerar både som en sparbössa och ett rejält värmetillskott i ditt hus. Den kan även användas för kyla och finns i 4 storlekar: • 3,5 kW • 5 kW • 7 kw • 9,5 kW

2018-06-04

Sommar!!!

Men lugn det kommer en vinter! Så planera redan nu!

2018-04-23

HS Plus

Välkommen till vår värld av luft/vattenvärmepumpar med nya HS Plus 9-140 kW