Vedpannan- klarar även tuffa vintrar

den 5 december 2018 10:59

Nu när vintern är i antågande är allt som vanligt. Värmepumpar som tappar effekt med elpatroner som slår till och ökar elförbrukningen. Elpriset går upp och uppvärmningen blir dyrare än nödvändigt.

Du vet väl om att en uppvärmningskälla som eldas med biobränsle har samma effekt, oavsett vad det är för temperatur ute. En värmepump däremot förbrukar mer el ju kallare utetemperaturen är. Att komplettera sin värmepump med en ved eller pelletspanna, eller tvärt om, ger en komplett värmeanläggning och en lägre elräkning.

Baxi har lösningar för alla typer av fastigheter när det gäller biobränsle. Vi har även smarta värmepumpar som enkelt kan anslutas till befintliga värmesystem. Passa på att gå in på vår hemsida, www.baxi.se och botanisera bland våra produkter och lösningar. Vi har dessutom öppet alla mellandagarna så du kan enkelt nå oss om du har några frågor.

Titta särskilt på våra vedpannor, vi har fyra olika modeller. Gemensamt för dessa är att de ger dig maximal värme med en riktigt hög verkningsgrad och ett attraktivt pris.

 
Vi vill passa på att önska våra
kunder, samarbetspartners,
leverantörer, grossister och vänner en              
riktigt god jul och ett

VARMT & GÖTT 2019! 
     
        
  

 

Visa bifogad fil
Tillbaka till nyheterna