Komplett uppvärmning av din fastighet med ved och luft-/vattenvärmepump

den 2 april 2015 09:36

Baxi ger dig nu en unik möjlighet att byta din värmelösning till en helt ny anläggning till ett mycket attraktivt pris.

Bonus Air 10 är tillverkad med den senaste teknologin i de mekaniska komponenterna. Den har även ett sofistikerat programstyrt optimeringssystem för bästa prestanda. Denna kombination ger ett effektivt uppvärmningssystem med en värmefaktor upp till 4,52.

Bonus Air 10 är byggd för lång livslängd och säker drift. Alla värmepumpar med dess komponenter är testade innan de lämnar fabriken och de är förprogrammerade för snabb och säker installation.

Att kombinera luft/vatten med exempelvis ved eller pellets kan göra dig till en vinnare. Att enbart elda när det är som kallast, minskar din års-arbetsinsats samtidigt som du inte nyttjar el när den är som mest värdefull. 

Framtidens eltariffer kan ju komma att öka med köldkurvan.

 

Du som redan har en fungerande värme-anläggning kan enkelt komplettera med Bonus Air 10.

Bonus Air 10 är enkel att installera mot alla vattenburna värme-system. Detta gör att du kan behålla din befintliga panna både som backup eller som komplement. Det gör också installationen enkel och prisvärd då du inte behöver göra några större ingrepp i din värmeanläggning.

Det bästa av två världar
Att kombinera luft/vatten med exempelvis ved eller pellets kan göra dig till en vinnare. Att enbart elda när det är som kallast, minskar din års-arbetsinsats samtidigt som du inte nyttjar el när den är som mest värdefull. Framtiden eltariffer kan ju komma att öka med köldkurvan. 

I de fall då fastigheten saknar värmepanna eller ackumulatortank kan man installera Baxi tekniktank. Denna tank har garderobsmått och kan förutom Bonus Air 10 även anslutas mot t e x vattenmantlad pelletskamin och/eller solvärme.

Som vedeldare kan du minska ditt vedbehov helt eller delvis. De som eldar några kubikmeter ved när det är som kallast och låter värmepumpen sköta driften övriga året kan vara en vinnare i framtiden.

Har du ackumulatortank - behåll den! 
Har du enbart en panna - behåll den!

Visa bifogad fil
Tillbaka till nyheterna